Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur du ändrar dimljus på en Nissan Murano

Byta montering dimma ljuset i din Nissan Murano kan åstadkommas från under framskärmen väl av bilen. Om linsen eller lätt montering skadas, måste du köpa en ersättare från Nissan-återförsäljare, en bärgning gård eller en eftermarknad leverantör. Aggregatet avlägsnas genom den främre delen av stötfångaren, men monteringsskruvarna alla behöver tas bort från baksidan. Däcket och hjulet kan behöva tas bort för att komma åt skruvarna som behåller aggregatet. Saker du behöver
rörtång
Jack
Jack står
stjärnskruvmejsel
platt skruvmejsel
Metric skiftnyckel set
Visa fler instruktioner

1

Lossa muttrarna på framdäcket men ta inte bort dem ännu. Placera domkraften under bilen och lyft tills hjulet befinner sig på marken. Placera en domkraft stå säkert under bilen för att stödja det. Ta bort muttrarna och ta av däcket från bilen.
2

Lokalisera de två skruvarna i framkant av den inre fender beskyddare under hjulhuset. Ta bort dem med en stjärnskruvmejsel och skruvarna åt sidan för att återanvändas vid monteringen.
3

Lokalisera och ta bort de fyra klämmorna längs den inre kanten av den inre fender beskyddare och ta bort dem med en flat skruvmejsel. Var noga med att inte bryta de klipp som du tar bort dem.
4

Dra framskärmen beskyddare ner och ur vägen. Du kommer att se baksidan av dimman lätt montering på baksidan av den främre stötfångaren. Leta reda på de tre fasthållande skruvarna på dimljus. Det finns två som går in i den bakre delen av församlingen och en på den övre kanten.
5

Ta bort de tre skruvarna från dimman lätt montering. Leta upp och koppla ur kontakten ledningsnätet från baksidan av dimman glödlampa. Du kommer att behöva lossa spännet innan du kan dra ur kontakten.
6

Skjut enheten dimma ljuset framåt och ta bort den från framför stötfångaren. Överför glödlampan, om det behövs, till den nya dimljus. Skjut in den nya enheten dimljuset i stötfångaren och tryck in den hela vägen tillbaka.
7

Montera de tre bultar för att behålla enheten och dra åt dem med en skiftnyckel. Återanslut kontakten ledningsnätet genom att skjuta in den tills det klickar, vilket tyder på att den är låst.
8

Byt inre fender Protector och installera de fyra lås klämmorna längs den inre fender kanten. Montera de två skruvarna och dra åt dem med en stjärnskruvmejsel.
9

tillbaka däcket på hjulbultar och dra åt muttrarna tills de ligger tätt. Hissa upp bilen med en domkraft, bort pallbockar och sänk bilen till marken. Dra åt hjulmuttrarna med din lug skiftnyckel. Testa dimljuset för att säkerställa att den fungerar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71740.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.