Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur Koppla ett horn för en Cadillac Seville

Som med alla bilar, är det möjligt för horn din Cadillac Seville till felfunktion. I vissa fall hornet inte fungerar alls. Men det är också möjligt för hornet att börja tuta och fortsätta skrällande tills det är åtgärdat. En skrällande horn leder ofta till pinsamma stunder, speciellt om du är i ett trångt område. Lyckligtvis är det möjligt att åtgärda problemet på plats. Saker du behöver
Cadillac Seville manuella
Tänger
sax eller kniv
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera bilens instruktionsbok och vrid till bordet av innehåll. Hitta avsnittet som behandlar säkringar och säkringsdosan. På denna punkt din Cadillac Seville bör stängas av och parkerade i ett säkert område. På diagrammet i säkringsdosan med din Sevilla bil manuell
2

Look. Lokalisera placeringen av säkringen som matar ström till signalhornet.
3

Öppna motorhuven och hitta säkringsdosan. Öppna den och lokalisera den utsedda hornet säkringen enligt diagrammet i manualen.
4

Dra utsedda säkringen ur lådan. Det finns i allmänhet ett litet verktyg inne i säkringsdosan som gör det lättare att dra ut säkringar. Om detta verktyg inte finns, kan du behöva använda en tång.
5

Vänd bilen igen för att kontrollera att hornet slutat fungera. Om inte, vända bilen av och leta reda på själva hornet under huven. Hornen är vanligen placerad i ryggen majs närmast förarsätet. Horns brukar se ut som en liten svart låda med en liten konformad högtalare sticker ut på ena sidan.
6

Dra ledningarna ur hornet. Om kablarna inte dra ut lätt, måste du klippa dem med en sax eller en kniv.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71746.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.