Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man installerar en styrdämpare i en Jeep

Installera en styrdämpare på din Jeep kommer att förbättra hanteringen och dra åt styrningen av Jeep. Alla Jeep fordon kommer från fabriken med en dämpare belägen på styrlänkaget. Det ligger på styrstag och ser ut som en stötdämpare. Funktionen av spjället är att minska chock för styrning och reducera överföringen av energi genom styrningen till ratten. Om spjället är sliten, kan du känna knölar, ryckningar eller vibrationer i ratten. Saker du behöver
Wrench in
momentnyckel
Tänger
Visa fler instruktioner
1

Placera hjulen på din jeep så att de är raka. Detta kommer att göra att installera en ny dämpare mycket enklare och ger dig bättre tillgång till fästet på passagerarsidan av axeln.
2

Leta spjället fäste nära passagerarsidan spiralfjäder. Sätt in spjället i konsolen och installera monteringsbulten. Dra åt fästskruven tills ombonad med en skiftnyckel, vridmoment därefter till 55 foot-pounds med en momentnyckel.
3

in den avsmalnande bulten på den motsatta änden av dämparen i hålet i mitten av styrstag. Montera muttern på bulten och dra åt med en skiftnyckel.
4

Torque muttern på koniska bulten till 55 foot-pounds med en momentnyckel, vrid muttern precis tillräckligt för att anpassa hål i bulten med den första luckan i muttern.
5

Installera en ny saxpinne i hålet i den avsmalnande bulten. Böj ändarna på sprinten över med hjälp av en tång för att hålla den från att komma ut ur bulten. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71753.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.