Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur får jag Recall arbete på en Nissan?

Om du äger ett fordon, kommer du ibland behöva kontrollera för att se om det har återkallats för mekaniskt arbete. Nissan har online-alternativ för att lära sig om återkallande status på din specifika bil eller lastbil och en anmälan för nya återkallelser. Med några få bitar av lätt att få information, kommer du att kunna få återkallelsen arbete på din Nissan snabbt. Leta efter bokstäver US

Läs all korrespondens du får med posten från tillverkaren eller återförsäljaren där du köpte din Nissan. När en säkerhet fel har bestämts på en Nissan fordon, kommer bolaget att börja en återkallelse kampanj för att informera ägarna av defekta fordon via mail, enligt Nissan USA.

Anmälan skall ange märke och modell av Nissan som du äger, enligt deras register, och det kommer att ge detaljerade instruktioner om hur man får en reparation avslutad. Vanligtvis brevet kan tas till lokala Nissan återförsäljare och servicetekniker kommer att veta hur man ska hantera det därifrån. Om det är några problem med den service du får, kan du ringa Nissan konsumentfrågor på (800) 647-7261.
Slå upp påminner

Använd Internet för att leta upp någon påminner om din Nissan genom att besöka Nissan utökad garanti hemsida i Resurser länkarna nedan. Se till att du vet exakt år och modell av din Nissan så att du inte får någon felaktig information.

Välj år och modell från rullgardinsmenyn och klicka på "skicka" för att få den information. Den sidan kommer att visa vilken typ av återkallelsen och vad som ska göras åt det, även om det är berättigat till en kostnadsfri reparation.

Ring för levande hjälp att hitta erinrar om du vill tala med en verklig person. Dial (877) 599-9499 för att tala med någon som behandlar återkallelse frågor.
Hitta en auktoriserad serviceavdelning

När du är medveten om vilken typ av återkallelse arbete du behöver ha gjort, ta din bil eller lastbil till en auktoriserad serviceverkstad för att få arbetet slutfört.

Hitta en återförsäljare genom att besöka närmaste återförsäljare sida på Nissan USA webbplats i Resources nedan. Skriv in ditt postnummer och programmet kommer att hitta närmaste återförsäljare till dig. Ring återförsäljaren med den listade kontaktuppgifter och fråga om deras förmåga att serva din Nissan för ett återkallande problem på plats. Om de inte kan göra det på deras återförsäljare, kommer de att kunna berätta för dig var du ska gå.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71760.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.