Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter en Cylinder Tändningslås på en Jeep

Om cylindern på din Jeep har blivit sliten eller skadad , ersätta den med en ny från Jeep återförsäljare kan vara den bästa lösningen . Ta bort den gamla cylindern tar bara en minut , och återförsäljaravtalet kommer att kunna ställa in den nya cylindern för att matcha din befintliga nyckel . Dörren och tändning använder samma nyckel på sen - modell Jeepar , detta kommer att hålla dig från att behöva bära två nycklar för din Jeep . Saker du behöver
Startnyckel
Awl eller pinndorn
Visa fler instruktioner
1

Sätt i nyckeln i tändningslåset cylindern och vrid nyckeln till " , On " läge . Nyckeln måste vara i tändningslåset för att den skall avlägsnas från brytaren .
2

Lokalisera hålet på rattstången direkt under tändningen cylindern . Infoga en syl eller dorn i hålet , trycka in låsfliken som håller fast cylindern i växeln .
3

Dra nyckeln och cylindern rakt ut ur kolonnen medan du trycker på låstungan . Sätt i nyckeln i den nya cylindern och skjut cylindern i kolonnen . Skjut in den hela vägen in tills det klickar , indikerar det har låst in och kvarhållningsfliken har låst .
4

Vrid nyckeln till " Off " och ta ur nyckeln ur cylindern . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71771.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.