Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur Sand Glasfiber

Den här artikeln kommer att ge information om hur man sand glasfiber. Detta är oerhört viktigt när man genomför glasfiber reparationer eller prepping glasfiber för målning. Saker du behöver
Orbital Sander
Various sandpapper
Glasfiber spackel spackel
Aceton
Säkerhetsutrustning
Visa fler instruktioner
1

Vid slipning glasfiber, kommer du att spara mycket tid genom att använda en planslip. Avhandlingar är relativt billigt på järnhandeln. Också vara noga med att använda en mjuk head-pad på slipmaskinen eftersom detta kommer att göra det lättare. Börja med den högsta sandpapper, fungerar 100 girt väl, för att avlägsna eventuella höga punkter eller delaminerade glasfiber. Du kan använda sandpapper som är antingen klockringning och stick, eller du kan spraya lim på baksidan av vanligt papper.
2

Börja slipning långsamt och med lite tryck tills du får kläm på det. När alla höga punkter tas ned, kontrollera eventuella hålrum eller hål måste fyllas. Använd en glasfiber spackel som säljs i butiker hem reparation, och följ anvisningarna.
3

Efter glasfiber spackel härdar, använd din slipmaskin igen så att eventuella hål som fylldes nu slipas flush.
4

Nu byter sand papper till en högre grit, föredrar jag 1000 grit. Detta kommer att bidra till att jämna upp glasfiberväv. Återigen, börja med att använda så lite tryck som behövs, vill du inte ta bort för mycket glasfiber material.
5

Slutligen, rengör allt damm från laminatet med en trasa och lite aceton. Du är nu redo för att måla glasfiber eller reparera delen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71772.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.