Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur Återvinn Bildelar

Begagnade bildelar kan städas upp och säljs vidare eller skrotas. Båda är giltiga sätt att återvinna oönskade bildelar. Aluminium och stål delar som inte längre kan användas bör vidtas för att en metallskrot varvet, där de kommer att smältas ner för att göras till nya metallprodukter. Delar som fortfarande är i skick kan säljas till antingen en lokal begagnad-delar återförsäljare eller via en webbplats där folk säljer bil objekt, till exempel Automotix.net. Gummi delar från bilen kan också återvinnas. Instruktioner
1

avgöra vilka begagnade bildelar kan användas igen och som måste skrotas. Om en del är trasig eller i mycket dåligt skick, inte försöka sälja det.
2

Torka bort återanvändbara delar så att de ser ut som nya som möjligt.

3

Ring en lokal ägd begagnade delar återförsäljare och be om att sälja eller donera objekten. Om du inte kan hitta en återförsäljare i telefonboken eller företagskatalog, kolla in online säljare eller auktionssajter som e-Bay. Webbplatser kan kräva fotografier av objekt samt en detaljerad beskrivning av en del historia och skick. Var ärlig.
4

Donera några delar som inte säljer, men är i skick till en välgörenhetsorganisation som accepterar sådana poster. Den välgörenhet kommer sannolikt att ge dig ett kvitto för ett skatteavdrag. Hitta en lokal välgörenhetsorganisation som accepterar bildelar genom att kontakta närmaste United Way eller annan paraplyorganisation välgörenhetsorganisation.
5

Ta några delar som är oanvändbara för en lokal återvinningsstation som tar emot metallskrot eller ett område metallskrot verksamhet. Vissa kommuner erbjuder en återvinningsstation för återvinning av begagnade bildelar, eller kommer att samla dem på planerat datum. Kontakta staden eller länet kontor för att ta reda på vad som finns tillgängligt. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71788.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.