Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Ford Taurus motorproblem

Taurus är en medelstor sedan produceras och säljs av amerikanska biltillverkaren Ford Motor Company. Sedan introduktionen 1985 har Taurus tagit flera former och genomgått betydande omdesign. Vid ett tillfälle Taurus var en av de mest populära bilarna i USA innan överskuggas av import-modeller. Även om den främst känd för sin pålitlighet och värde, även Taurus har varit känt för att uppleva en variation av motorproblem som ägare och potentiella köpare bör vara medvetna om. Typer av problem

Taurus ägare har rapporterat många olika typer av specifika motorproblem. En av de vanligaste symtomen är Check Engine instrumentbrädan varningslampa. Detta ljus kan indikera en felaktig switch läckande bränsle injektorer, en trasig säkring, en defekt hastighetsmätare eller någon av ett antal andra frågor. Andra Taurus förare har rapporterat brutit serpentin bälten, blåsta packningar huvud, felaktiga lager motor och buller vid höga varvtal.
Faror

Medan vissa av Taurus motorproblem enkelt Resultatet i besvär, andra utgör en allvarlig fara för förare. Trasiga serpentin bälten och blåsta packningar huvud kan resultera i oberäkneligt makt eller förlust av makt. I vissa fall skulle det vara möjligt för bilen att stall i trafik, utgöra en betydande risk för att orsaka en olycka. Andra problem med motorn kan resultera i sänkt bränsleekonomi eller en ökning av skadliga utsläpp genom bilens avgassystem.
Garantitäckning

Många av de problem känd drabbat Taurus motorn täcks av Fords standard nya fordonstransmissionen garanti. Denna garanti, levereras som standard med alla nya fordon, skyddar inte bara motorn utan andra system såsom överföring. Medan Garantin täcker inte skador som beror på felaktigt underhåll, är de flesta av de vanligaste problemen med Taurus motorn inträffar slumpmässigt incidenter och har reparerats av Ford återförsäljare för liten eller ingen kostnad vid många tillfällen.
Europaparlamentet påminner

Under åren Taurus har varit föremål för flera motorrelaterade återkallelser av Ford. Under 1996 gjordes några 4.700 modeller återkallas på grund av ett problem med bränsletrycket regulator, vilket kan ge bränsle till motorns insugningsrör, vilket kan resultera i en motor brand. Ford antogs också en 2004 återkallande av nästan 400.000 fordon för att reparera en felaktig luftfilter som också kan orsaka en motor brand. År 2001 Ford tvingades återkalla nästan 700.000 fordon med sexcylindriga motorer på grund av felaktiga motorkylfläktar som kunde gripa och låta motorn överhettas. <
Reparationer och
p> För motorreparationer inte omfattas av Fords drivlina garanti, kan ägarna räkna med att betala ett stort antal priser. Enkel service såsom byte av tändstift eller installera en ny serpentin bälte på en Taurus brukar kosta mindre än $ 100. Mer omfattande reparationer som byte av en trasig topplockspackning eller ersätta en hel motor församling kan lätt topp $ 1000. En av de vanligaste kostnaderna för Taurus ägare är diagnos och återställning av en Check Engine ljus, vilket kan kosta uppåt på $ 100 genom att själv förutom kostnaden för annan behövlig service.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71816.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.