Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man fixar ett Dead Bilbatteri

Om du märker elektriska problem med din bil, eller om din bil har svårt att starta eller inte starta alls, kan du ha ett batteri problem. En bils batteri tillhandahåller elektrisk energi till starter och tändsystem. Den ger också bilens interiör och exteriör belysning. Om din bil batteriet är dött, har du flera alternativ för att få din bil igång igen. Instruktioner
1

Få någon att ge dig ett hopp. Frasen "hoppa ett batteri" hänför sig till processen att sända en elektrisk signal från ett batteri till en annan. Använda startkablar, kan överföring av högspänd energi från ett batteri till ett annat återuppliva tillfälligt ett dött batteri så att bilen startar. För att korrekt rivstarta ett batteri, måste ett särskilt förfarande följas. Om du inte vet hur man använder startkablar, kontakta en bogsering tjänst eller vägassistans.
2

ladda batteriet. Vissa bogsering företag kan ladda batteriet på plats med hjälp av speciell utrustning. Annars kan de bogsera bilen till en mekaniker eller ett servicecenter, där batteriet kan laddas upp för en avgift. Dessutom finns det en mängd av gör-det-själv batteriladdare på marknaden som du kan ha i bakluckan på din bil när batteri frågor uppstår.
3

byta ut batteriet . Ofta kommer batterierna slits ut genom användning och behöver bytas ut. Var noga med att byta ut bilens batteri med rätt storlek och spänning batteriet. Om du inte är kunnig om hur din bil batteriet kopplas bort eller hur man korrekt installera en ny enhet, konsultera en professionell mekaniker. Dessutom, när du kasserar det gamla batteriet, kontakta lokala återvinningsanläggningar tjänstemän eller din mekaniker, som kan ge dig råd om hur man korrekt att avyttra den gamla enheten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71834.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.