Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man installerar ett gasenhet Gauge Skickar

Om du kör slut på gas eftersom din mätare inte verkar ge dig rätt information, kan du behöva byta eller installera en ny gas mätare sändande enheten. I de flesta bilar, är det en enkel process. Den gas mätare sändarenhet kallas också avsändarens enhet eller bränsle sändarenhet. Kontrollera din manual för bilens bränsletank sändande enheten plats innan du installerar din nya enhet. Saker du behöver
platt skruvmejsel
kryssmejsel
Hammer
mutterdragare
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa batteri kabel. Detta kommer att säkerställa att ingen elektricitet flödar som kan skada dig. Detta är särskilt viktigt när du arbetar med gas, som är brandfarligt.
2

Hitta en lucka för din gasmätare sändande enheten. Det är under din baksätet, eller i bagageutrymmet, under din matta. Lyft mattan och skruva av locket som håller locket på plats. Detta kommer att ge dig tillgång till hela gas mätare sändande enheten. Du bör se apparaten ovanpå. Det kommer att ha ledningar som är ansluten till toppen.
3

Dra ledningsnätet och flyttar den åt sidan. Du kan behöva ta bort skruvar och bultar om det finns någon. Om din enhet har en twist lås istället för skruvar, satte spetsen på din platt skruvmejsel i skåran och flytta den lite moturs. Det kommer att röra sig tills det är löst.
4

bort gas mätare sändande enhet i ett stycke. Du kommer att behöva prova några olika vinklar, eftersom det kommer att bli en lång stång med en flottör fäst vid änden.
5

Koppla in den nya gas mätare sändande enheten. Se till att placera den med staven och flyter inuti bränsletanken. Återanslut batteriet och skruva ditt lock igen Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71863.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.