Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man stämmer en Holley Dominator

Holley Dominators används främst i racerbilar, speciellt dragsters. Stämning en Holley Dominator förgasare kan vara en svår process. Det finns ingen, rätt sätt att trimma utrustningen. Den Holley styr hur mycket bränsle som sänds till motorn så att lyssna på hur din bil körs och att uppmärksamma hur den hanterar kan ge dig en god uppfattning om vilken typ av melodi upp du kan behöva. Saker du behöver
skruvmejsel
Jets
Visa fler instruktioner
1

avgöra vad som är fel med Holley förgasare. Racers relaterar ofta en skakig resa över mållinjen om det finns för mycket bränsle som sänds till motorn. Om det inte fanns tillräckligt med bränsle i motorn under ett lopp, kommer förarna klagar ofta av ett motorstopp eller glidande känsla.
2

Ta bort de fyra skruvarna på sidan av Holley med en vanlig skruvmejsel. Detta gör att du kan ta bort flottörhuset från meteoring blocket. Töm allt bränsle ur förgasaren.
3

Plocka metoring blocket upp och titta inuti. Du bör se de jetplan som passar inuti. De bränslestrålarna reglerar hur mycket bränsle trycks genom Holley och in i motorn under fordonets drift.
4

Bänd ut jets med en skruvmejsel. Byt ut jets med annan storlek, beroende på om du vill ha mer bränsle eller mindre bränsle för att nå motorn. Skjut strålar i sina fack tills de klickar på plats.
5

Placera flottörhuset och meteoring blocket ihop och fäst dem på plats med de fyra ursprungliga skruvarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71866.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.