Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur stoppa läckan i Freeze Plugs

Freeze pluggar tjäna flera viktiga funktioner i en bil. Freeze pluggar hindra vatten från att frysa i en motor, och även hjälpa till att hålla cylindrarna på plats i bilen. En frysning plugg som behöver repareras ska läckande kylvätska, och måste antingen återförslutas eller bytas ut, beroende på hur illa skadan är. Freeze plug byte kan utföras utan att anställa en bilmekaniker, men kräver kunskaper med bildelar och de verktyg som används med dem. I vilket fall som helst, är det alltid bra att åtminstone få en uppskattning från en mekaniker, eftersom dessa uppskattningar är gratis. Saker du behöver
ersätter frysa plug
Skruvmejsel
Tätningsmedel
Sandpapper
Visa fler instruktioner
1

försegla den spricka eller läcka i fryser kontakten med ett tätningsmedel. Denna lösning kan endast vara tillfällig, och många skadade frysa pluggar måste ersättas helt. Fogmassan kommer att förhindra ytterligare läckage tills du har de reservdelar som behövs.
2

Hit frysa kontakten tills den hoppar genom sin ställning i motorn genom att slå den med stor skruvmejsel. Använd skruvmejsel eller tång för att dra ur kontakten försiktigt när den har hoppat ur.
3

Rengör pluggen s hål i motorn genom att skrapa den med sandpapper för att få bort gammal fogmassa och tecken på korrosion, t.ex. rost. Underlåtenhet att rengöra hålet motorn kontakten kan orsaka framtida problem med läckage.
4

Placera pluggen byte frysa i hålet blocket och återigen använda skruvmejseln för att hamra in den på plats. Omge kontakten med tätningsmedel när den är ordentligt isatt och säkrad, med tätningsmedel hjälper stelna frysa plugin positionering i motorn

. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71869.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.