Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Chevrolet Problem Transmission

Med miljontals bilar på USA: s vägar i dag, är General Motors Chevrolet division ett av de äldsta och mest produktiva amerikanska auto märken. Chevy bilar, lastbilar och stadsjeepar har genomgått stora förändringar under årens lopp. Under den tiden vissa modeller har blivit känd för specifika mekaniska problem, däribland problem med transmission för fordon. Typer av problem

Chevy har använt många olika transmissioner i sina fordon, inklusive automatiska och manuella versioner. Som ett resultat, har Chevy förare rapporterat en rad transmission problem, varav de flesta rör automatiska växellådor, såsom halka mellan kugghjul och sprickor i växellådshuset eller en täppa i transmissionsolja filter. Manuell transmission problem är mer sällsynta. Den vanligaste är dock en lös shifter spak.
Symtom och faror

Enligt konsumentfrågor, de flesta Chevy transmission problem innebär ett högt ljud, antingen under körning eller endast under växling. Ibland åtföljs av ett ryck som de automatiska transmissionsväxlingar. Många transmission problem leder också till minskad bränsleförbrukning. Även om dessa symtom är lite mer än ett besvär, andra problem transmission, såsom läcker eller problem relaterade till den elektroniska styrenheten, kan leda till en fastlåst motor, vilket kan sätta förare riskerar att krascha.


Reparationer och Cost

kostnaderna för att reparera Chevy transmission problem är lika varierande som de typer av problem. I vissa fall kan vätska eller återställa datorn är allt som behövs, kan någon kräva endast en timmes arbete på en lokal bilverkstad för en räkning på mindre än $ 100. I andra änden av skalan, kan en helt ny växellåda montering kosta uppåt på $ 1000, installerade.
Garantitäckning

Många Chevy transmission problem, inklusive en del av de mer allvarliga problem som förarna har rapporterats, omfattas enligt GM: s nya fordonets drivlina garanti. Eftersom överföringen, liksom motorn, anses vara en del av drivlinan, kan denna täckning överskrider villkoren i en vanlig stötfångare till stötfångare garanti. Särskilda utökade garantier kan ge ännu mer täckning för överföring problem. Kontrollera med din lokala GM-återförsäljare för att se om bilens växellåda täcks av garantin innan upphandlande service på annat håll.
Påminner

Vid flera tillfällen General Motors har utfärdat en återkallelse till hantera en känd växellåda problem i en eller flera Chevy fordon. I mars 2009 GM påminde mer än 250.000 fordon, inklusive många Chevy Cobalts, för att lösa ett problem med kablar transmissionsväxlingsstyrsektion som kan orsaka fel växel ska visas på instrumentpanelen. En annan minns år 2008 syftade till att fixa skadade sändningar på flera tusen Chevrolet Express skåpbilar som kan orsaka att motorn stängs av när du kör.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71884.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.