Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter strålkastaren på en 2005 Dodge RAM

för 2005 Dodge Ram har en sammansatt halogen-inkapslad strålkastare. Det sätts in i strålkastare montering bakifrån. Även om det inte är en av de enklare strålkastare att ersätta, är förfarandet för Ram genomförbart och efter första gången som ersätter en, kommer du att bli snabbare och mer kunniga för nästa installation. Du kan köpa strålkastare på någon auto delar butik. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Ratchet och Hylsnyckelsats
Latexhandskar
9007 ersättare strålkastare
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven .
2

Ta bort den expanderande strålkastare fästelement fästskruv (ligger på övre /inre hörnet av enheten) med en stjärnskruvmejsel. Avlägsna fästanordningen från strålkastare församling bården.
3

Använd ett Ratchet och uttag för att ta bort de två fästbultarna på insidan av strålkastare församling som ligger nära grillen.

4

bort den sista fästskruv ligger på den yttre-nedre kanten av strålkastare montering mellan aggregatet och fender. Observera att på förarsidan församling här fästskruven också behåller Omgivningstemperaturgivaren.
5

Vicka på pannlampan ut från stänkskärmen, var försiktig så du inte repar linsen eller fender. Det kommer fortfarande att finnas ett visst motstånd eftersom aggregatet behålls av guide pannlampan stift. Dessa stift måste hoppat ur sin boll uttag så att anordningen för att lossa.
6

Släpp den elektriska kontakten går till strålkastaren. Lyft upp på selen lås och dra den ur strålkastaren uttaget.
7

Vrid riktad kablaget 1/4 varv för att ta bort den från enheten.
8

Placera enheten på en säker yta där det inte kommer att bli repad eller skadad. Vrid kvarhållningskragen på strålkastare 1/4 varv.
9

bort strålkastaren. Använd latexhandskar innan du hanterar den nya strålkastare eller din hud kommer att skada glaset. Installera 9007 ersättningslampa i kragen och sedan tvärt om att återmontera.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71897.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.