Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort en generator på en CRX

Ta bort generatorn från din Honda CR-X kan du ha det bänktestade om du misstänker att det finns ett problem med det. Generatorn på CR-X ligger på förarens sida av motorn precis framför oljefiltret. Generatorn använder en enda V-rem drivs av vevaxeln för att driva det och producerar mer än tillräckligt med el för att driva alla tillbehör i din CR-X samtidigt som batteriet laddas. Generatorn på CR-X använder en intern spänningsregulator för att hantera den aktuella genereras i den. Saker du behöver
Wrench set
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

bort den negativa batterikabeln från batteriet med hjälp av en skiftnyckel för att lossa låsmuttern . Lyft kabeln från terminalen och isolera den från batteriet.
2

hitta kontakterna kabelstammen på baksidan av generatorn. Ta den stora vita kabeln från tappen genom att ta bort låsmuttern med en hylsa och spärrskaft.
3

Koppla den andra kontakten genom att dra den rakt ut från baksidan av generatorn efter att ha släppt låsspärren på sidan av kontakten. Lay båda kontakterna åt sidan för nu.
4

Lossa båda bultarna med en hylsa och spärrskaft sedan bort den övre fästskruven. Skjut generatorn in mot motorn och ta bort remmen från remskivan.
5

Ta bort den nedre fästskruven och lyft generatorn ur motorrummet. Placera bultarna på en säker plats för användning när du installerar generatorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71907.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.