Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter ett batteri kabel på en Mercury Tracer

Skadade batterikablarna kan vara mycket osäkra, och ändra dem direkt är viktigt. Batterikablarna på Mercury Sable utföra flera funktioner. Den positiva kabeln transporterar el från batteriet till startmotorn, så att du kan starta motorn. Den negativa batterikabeln, under tiden, ger marken för att fullborda den elektriska kretsen. Replacement kablar finns i många olika längder med många olika ändar på dem. Du kan köpa direktinfästa ersättare samt och de finns på de flesta bildelar butiker eller från en återförsäljare. Saker du behöver
Wrench in
Visa fler instruktioner
1

Leta batterikabeln på batteriet som behöver bytas ut. Ta bort både kabeln från batteriet med en skiftnyckel, börjar med minuskabeln först.
2

Spåra sökvägen batterikabeln från batteriet till den motsatta änden av kabeln. Om det är den negativa kabeln, kommer det sluta på motorblocket eller ram. Om det är den positiva kabeln, kommer det sluta på startmotorn.
3

Lossa kabeln vid sin ände med en skiftnyckel och ta bort den från bilen. Huruvida kabeln är negativ eller positiv, kommer en skiftnyckel arbeta för att ta bort bulten eller terminal där den ansluter.
4

Dra ersättare kabeln från batteriet till ramen eller starter, försöker följa samma väg som den gamla kabeln används. Se till att du Led kabeln bort från värmekällor eller skarpa kanter som kan skada den nya kabeln.
5

Anslut änden på den nya kabeln till startmotorn eller marken och dra åt bulten eller muttern med en skiftnyckel. Om du ändrar båda kablarna, omdirigera den andra tråden också.
6

Anslut den positiva batterikabeln till batteriet. Dra åt bulten på kabeländen med en skiftnyckel.
7

Anslut den negativa batterikabeln till den negativa inlägg på batteriet. Dra åt bulten med en skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71909.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.