Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur du ändrar en Headlight Slå på 1995 Dodge Dakota

Även strålkastarna på din Dodge Dakota styrs av strålkastare switch, fungerar den även som en dimmer och strömbrytare för innerbelysningen, instrumentet ljus panel och parkering och bakljus i lastbilen. Om strålkastaren brytaren misslyckas, kommer lamporna hela lastbilen påverkas och kan inte fungera. Den strålkastare switch är tillgänglig från Dodge återförsäljarens delar avdelning och vid vissa bildelar butiker. Du kanske också kunna källa en begagnad brytare från en bärgning gård. Saker du behöver
Wrench in
stjärnskruvmejsel
Flat skruvmejsel
Trim stick
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa batterikabeln hjälp en skiftnyckel för att ta bort bulten. Lyft bort batteriet och isolera kabeln så att den inte kommer i kontakt med batteriet medan du arbetar.
2

Ta klustret ramen från instrumentbrädan. Arbetet runt kanterna på ramen med en platt skruvmejsel eller trim pinne, bända upp det från klippen på instrumentbrädan. Ställ in ramen åt sidan.
3

Leta reda på de tre skruvarna som håller strålkastaren omkopplaren i instrumentpanelen. Ta bort de tre skruvarna med en stjärnskruvmejsel.
4

Dra strålkastaren byta från instrumentbrädan och hitta kontakterna kabelstammen på baksidan av switchen. Släpp låsflikarna på kontakterna och dra kontakten av strömbrytaren.
5

Dra i spaken ur instrumentbrädan och kassera den. Anslut kontakterna ledningsnätet till den bakre delen av det nya strålkastare switch, och se till att låsflikarna snäpper på plats.
6

Sätt omkopplaren i instrumentpanelen och installera de tre skruvarna som håller fast brytaren. Dra åt skruvarna med en stjärnskruvmejsel.
7

tillbaka klustret bezel, knäppa klipp runt kanterna på plats. Se klippen uppradade med stiften på baksidan av ramen och applicera lätt tryck på infattningen att knäppa klippen på plats.
8

Anslut den negativa batterikabeln till batteriet och dra monteringsbulten med en skiftnyckel. Vrid brytaren för att testa funktionen av omkopplaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71923.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.