Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Vägassistans Program

Om du är ute och kör och du får en platt och du har inga reservdelar, eller bilen går sönder av någon annan orsak, då du kommer att få betala bekostnad av bärgningsbil kommer ut och få dig och din bil till ett garage. Om du anslutit en vägassistans program, skulle du kunna få din bil bogseras och få en hyra bil till rabatterade priser. Vissa program kan också erbjuda gratis bogsering inom en viss radie. Det finns flera vägassistans program att välja mellan, och du också möjlighet att få en installerad i din bil när du köper den helt ny. AAA

American Automobile Association är mer allmänt kallad AAA, eller trippel-A. Det är en rikstäckande organisation som erbjuder flera nivåer av medlemskap. Några av alternativen för medlemskapet omfattar bogsering inom ditt område, eller så kan du också få ett program som erbjuder bogsering inom en radie av 100 mil. AAA har kontor i de flesta större amerikanska städer, och det finns satellitkontor i mindre städer också. Medlemmar kan också njuta av rabatter på resor och biluthyrning tjänster som en del av att vara en medlem AAA samt.

American Automobile Association1000 AAA DriveHeathrow, FL 32746 (866) 222-2000 aaa.com

OnStar

OnStar är en vägassistans program som installeras direkt i bilen. Bolaget ägs av General Motors, och enligt onstar webbplats, kommer någon bil gjord av General Motors efter 2007 standard utrustad med OnStar. Om du köper en begagnad bil med OnStar installerad, kan du kontakta onstar och ha tjänsten aktiverad. OnStar erbjuder kunderna möjlighet att öppna din låsta dörr om du har automatiska lås eller starta din bil för dig om du förlorat dina nycklar. Det kan också ringa för att få hjälp om du är i en olycka eller bilen gått sönder.

OnStar400 Renaissance CenterDetroit, MI 48265 (888) 466-7827 onstar.com

Allstate Motor Club

Allstate Motor Club är vägassistans uppdelning av Allstate Insurance Company. Du behöver inte vara kund hos Allstate Insurance att ta del av de fördelar som erbjuds av Allstate Motor Club. Allstate erbjuder kunder över hela landet sådana tjänster som punktering reparation, bogsering, batteri hoppa och gas service om du får slut på gas. Om du låser dina nycklar i bilen, kommer företaget att skicka en tekniker ut för att hjälpa dig att hämta dem. Allstate erbjuder också andra program som en hit-and-run vittne program där du kan bli belönad om du hjälper fånga en hit-and-run förare, och ett liknande program för vittnen för bilstölder.

Allstate Motor ClubPO Box 3094Arlington Heights, IL 60.006 till 3094 (800) 998-8697 allstatemotorclub.com

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71926.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.