Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort tändspolen Från 1997 Maxima

Den tändspolen på 1997 Nissan Maxima ligger nära framsidan av motorn precis framför fördelaren. Tändspolen skickar högspänning till distributören där det sedan skickas till tändstiften. Utan en fungerande tändspole, motorn i dig Maxima inte kommer att köras. Borttagning av spolen kan du ha det testas eller ersätta det med ett nytt. En ersättare spole är tillgängliga från de flesta bildelar butiker. Saker du behöver
Wrench in
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa batterikabeln från batteriet, med hjälp av en skiftnyckel för att lossa bulten och lyft sedan kabeländen av terminalen. Isolera batteriets kabeländen från batteripolerna när du arbetar på tändsystemet.
2

Leta reda på kontakten ledningsnätet på spolen. Lossa låsspärren på kontakten och dra kontakten från spolen. Dra inte kablarna eller skada kommer att inträffa. Addera 3

Lokalisera och ta bort den stora kabeln kommer ut ur hög spänning terminalen på spolen. Fatta det vid uppstart och användning av en lätt vridande rörelse, dra den rakt ut ur spolen. Lay spolen tråd åt sidan för nu.
4

Ta bort de två fästskruvarna på basen av spolen med en nyckel för att vrida dem moturs. Ta bort skruvarna från fästet och ställ dem åt sidan. Lyft spolen från konsolen och ut ur motorrummet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71989.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.