Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur få låst nycklar ur en bil

Enligt Federal Bureau of Investigation, är många bilar stjäls årligen eftersom ägarna lämna nycklarna i tändningslåset. Inte bara gör att din bil ett lätt mål för tjuvar, men det gör det lättare att oavsiktligt låsa dina nycklar inuti. När det händer, det finns flera sätt att få dina nycklar ur bilen, beroende på omständigheterna. Om ett sätt inte fungerar för dig, försök sedan en annan. Saker du behöver Málaga Telefon
Visa fler instruktioner
1

Ring pålitlig vän eller familjemedlem som du gav en extra nyckel till för tillfällen som detta. De kan ge dig sin nyckel så att du enkelt kan få i bilen. Eller, ta bort extranyckeln du gömde i en magnetisk nyckel fall under bilen, enligt Carsforgirls.com. För att använda det här fallet, skjut det övre öppna. Sätt din extra nyckel i facket och skjut upp ryggen stängs. Sedan når under din bil och bifoga den magnetiska sidan av fallet till ramen eller annan metall yta. Det bästa stället att vara på en ren, plan yta. Se till att det inte kan ses av andra. När du ansluter nyckeln fallet, vicka det att se till att den är ordentligt på plats.
2

Ring din bil klubb, eller någon vägassistans som tillhandahålls för dig med din bil försäkringsbolag. De kan skicka en bärgningsbil föraren att hjälpa dig. Han kan använda en "Slim Jim", en lång, tunn metall verktyg som är utformat för att låsa bilen dörrar, och få dig tillbaka inuti bilen snabbt. Om du inte har numret till din bil klubb programmerats i din mobiltelefon, ring 1-800-Goog411. Detta är en rikstäckande katalog för företagsnummer.
3

ringa en låssmed för att rädda dig och få de låsta nycklarna ur bilen. Han kan öppna låset utan att skada den, eller de mekanismer inuti din bildörr. Precis som bogsera lastbilsförare, låssmeder är "jour" 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan, så det borde vara lätt att hitta en. Titta i en lokal telefonkatalog för att hitta en låssmed. Eller, ring 1-800-Goog411. Du kan hitta en genom att ge staden, staten och den typ av tjänst du behöver.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72023.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.