Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort en 1998 Jeep Grand Cherokee baklucka Spärr

Den 1998 Jeep Grand Cherokee lift gate spärren är en del av en större enhet som omfattar den yttre handtag och lås, samt en power ställdon för låsmekanismen. Medan spärren kan tas bort som en enda enhet, är den ansluten till de andra bitarna och måste skiljas från dem innan du tar bort från Jeep. Tillträde till spärren sker genom insidan av bakgavellyften efter avlägsnande den bakre beklädnaden. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Torx skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna hissen gate för din Jeep, och lokalisera de sex skruvarna runt kanter trim panel. Lossa skruvarna med en stjärnskruvmejsel, sedan pop klippen lös från nederkanten med en trim pinne. Sänk trim panel utanför hissen gate, och ställ den åt sidan.
2

Leta spärren i mitten av hissen porten längst ned på panelen. Ta bort de två skruvarna från botten av hissen gate, och säkra spärren till botten av hissen grinden med en Torx-skruvmejsel. Gänga sedan skruvarna genom plåten från utsidan av grinden och in i spärranordningen. Ta bort enstaka mindre skruv på insidan av enheten, precis ovanför spärren.
3

Koppla staven som går från spärren till handtaget genom att dra ut det ur hålen i handtag och lås. Det kan ha en plast klämma på handtaget änden av stången, men många av dessa ruttna bort med tiden och lämnar ingenting men några sönderslagna bitar i hissen gate. Om din maskin är fortfarande där, knäppa stången ur klämman när du kopplar bort den från hålet i handtaget.
4

Dra spärren ur hissen gate genom hålet på baksidan genom vilket du arbetar. Släng det om du byter ut den, eller ställ den åt sidan om det kommer att installeras någon gång på vägen. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72034.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.