Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man fixar en Frozen Vindrutetorkare

Vindrutetorkare kan bli frusen av snö eller isiga temperaturer och kan binda torkarna på vindrutan. Slå på din torkare för att rensa is och snö kan bränna ut eller överhetta din torkarmotorn, strippa torkararmarna, eller permanent skada transmissionen torkarenheten. Det kan också resultera i en böjd länksystem eller armarna böjda och blad. Förbered för svåra vinterförhållanden genom att fylla din behållare vindrutetorkare med avisning lösning och använder en avisningsmedel sprutlösning för externa applikationer. Men du måste frigöra din frysta blad utanför bilen innan du slår på vindrutetorkarna. Saker du behöver
Avisning spolarvätska och spraya
Isskrapa eller gummiskrapa
torr trasa
Visa fler instruktioner
1

kontrollera att dina vindrutetorkare är i läge "Off". Starta motorn och vrid upptiningsläge på din värmare till hög för att värma vindrutan. Se till avfrostnings ventilerna är tydliga, och lägga ner din bil visir för att omdirigera luften tillbaka till vindrutan.
2

Flytta till utsidan av fordonet. Ta bort överflödigt snö och is från framrutan och omgivande områden med snö borste, isskrapa eller en gummiskrapa. Få bort så mycket av det resterande frosten som du kan, är noga med att inte arbeta grovt och Jigg bladen. Rensa vindrutetorkaren hålen bricka reservoar på motorhuven på din bil av någon snö eller is. Addera 3

Lyft försiktigt på torkararmen för att se om det kommer att ta bort sig från vindrutan. Om du känner något motstånd, sluta. Du kan riva bladen gummiavstrykaren genom att tvinga bort dem från vindrutan.
4

Spray kemiska avisningsmedel direkt på bladen och vindrutan. Slå inte på torkarna ännu. Avsluta clearing snö eller is från andra delar av bilen.
5

Skrapa försiktigt runt torkarna när lösningen har haft en chans att slå runt bladen för 1 till 2 minuter. Försök lyft att se om de kommer att separera från bilen. Om de fortfarande fast, vänta på avfrostningsvärmaren i bilen för att ytterligare värma vindrutan. Vänta två minuter och spraya mer avisningsmedel på vindrutan och blad.
6

Lyft bladen så fort de kommer lätt lossnar från vindrutan. Slå bort eventuella rester av is bitar försiktigt med skrapan.
7

Torka bladen med en torr trasa för att avlägsna eventuell kvarvarande frost, och se till att få de toppar och undersidan av enheten. Torka vindrutan och försiktigt placera bladen tillbaka på toppen av det.
8

komma tillbaka in i bilen och slå på din vindrutetorkare samtidigt spraya avisningsmedel lösning från bilen reservoaren över vindrutan. Fullt rensa vindrutan innan du fortsätter att köra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72045.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.