Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Så här byter sidospeglar på en 2002 GMC Denali

Byta sidan spegeln på 2002 GMC Denali kräver inte att ta bort hela innerdörr panel som på andra modeller. Om spegeln har skadats i en olycka eller om spegeln interna motor har slutat fungera, kan du byta spegeln själv utan att anställa arbetskraft för en reparationsverkstad eller body shop. Dessutom kan strömmen spegel på Denali köpas på eftermarknaden industrin (direkt-fit) för mycket mindre pengar än GMC återförsäljare kommer att debitera dig. Saker du behöver
plast trim pry Tool Review 10 millimeter hylsnyckel
ersätter spegel
Visa fler instruktioner
1

Vrid tändningsnyckeln till på ställning och makt fönstret till det nedre läget. Vrid tillbaka tändningsnyckeln till läge OFF och ta ur nyckeln ur tändningslåset.
2

försiktigt bända övre hörnet trim segel som täcker insidan av dörrpanelen motsatta sidan spegeln med en plast trim verktyg för att ta bort det.
3

Dra försiktigt skummet isolatorn exponeras från under trim segel för hand.
4

Lyft sidan sele spegeln tråd av i frigångshålet tills insticksanslutningen är synlig.
5

Koppla förbindelsen mellan kabelstammen pluggen och sidospegel pluggen genom att frigöra den kvarhållande lås och sedan dra isär den.
6

Använd 10 millimeter hylsnyckel för att ta bort de tre spegeln stud behålla nötter. Var noga med att stödja spegeln genom det öppna fönstret innan du tar bort den sista låsmuttern. Var försiktig så att du inte tappar muttrarna från hylsnyckel innanför dörrkarmen hålrum som du kommer att behöva dem för att ersätta spegeln.
7

Separera sidan spegeln från ytterdörr panel av Denali, är Tappa inte den mot dörren. Du måste mata spegeln kabel och en kontakt genom öppningen.
8

Installera den nya spegeln genom att vända avlägsnandet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72059.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.