Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter Headlight Slå på en 1996 Cherokee

Den 1996 Jeep Cherokee använder en pull /tryckströmställare stil strålkastare monterad i instrumentpanelen till vänster om ratten. Den strålkastare knapp styr alla ytterbelysningen på Jeep samt vissa invändiga lampor och instrumentpanelens belysning. Om brytaren misslyckas, kan det påverka strålkastarna, de parkeringsljus eller annat ljus som går genom växeln. En ersättare strålkastare switch är tillgängligt från alla Jeep återförsäljare och vissa bildelar butiker. Saker du behöver
Wrench in
stjärnskruvmejsel
Flat skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Skilj negativa batterikabeln från den negativa inlägget på batteriet, för att använda en skiftnyckel bort fästbultarna. Dra kabeln lös.
2

Ta bort de två skruvarna på knäet blockerare eller lägre kåpa under ratten. Använd en stjärnskruvmejsel. Dra ut panelen från instrumentbrädan och sticka de två klippen löst längs den nedre kanten av panelen. De kommer att dyka upp med lite arbete.
3

Nå upp under instrumentbrädan och lokalisera strålkastare switch. Tryck på den lilla knappen på den inre sidan av brytaren kroppen, sedan dra i knoppen och axeln på framsidan av strålkastare byta ut växeln kroppen.
4

bort nyckel muttern på framsidan av instrumentbrädan där stången och knopp fästa, med hjälp av en platt skruvmejsel. Dra strålkastaren byta ut instrumentpanelen bakifrån och lossa de två kabelstammens kontaktdon från växeln. Släpp låsflikarna på de två kontakterna och pluggar kommer att dra loss lätt. Släng den gamla kontakten men håll vredet och staven som du drog ur den gamla växeln.
5

Anslut kontakterna ledningsnätet till strålkastare switch, och se till att låsflikarna ingrepp. Placera brytaren i hålet i instrumentpanelen bakifrån och installera käppar mutter för att fästa växeln, dra åt muttern med en flat skruvmejsel.
6

Skjut ratten och byta staven i den nya växeln . Skjut det hela vägen tills staven snäpper växeln.
7

Installera knäet blockerare panelen under rattstången, knäppa nederkant in klämmorna på instrumentbrädan. Montera de två skruvarna i ovankant och dra åt dem med en stjärnskruvmejsel för att fästa panelen.
8

Installera den negativa batterikabeln på negativa batteripolen och dra åt bulten med en skiftnyckel. Vrid strålkastare omkopplaren på att testa reparationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72060.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.