Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter rätt församlingen strålkastarglaset på en 1999 Buick Regal

Om strålkastarenheten på 1999 Buick Regal är skadad eller om strålkastarglaset läcker, kan du ta bort och ersätta den integrerade enheten utan att använda hjälp av en reparation station . Enheten själv var avsedd för relativt enkel övergång från 1999 Regal eftersom det måste tas bort från fronten av bilen för att byta strålkastare lökar eller den riktade markör ljus. Instruktioner
1

Kontrollera att strålkastare strömbrytaren (på förarsidan av Regal s passagerarkabinen) är i avstängt läge.
2

Släpp huven regeln och öppna huva. Addera 3

Approach passagerarsidan strålkastarenheten. (Även på vänster sida, är detta rätt sida linsaggregat när man sitter i bilen.)
4

Lokalisera de två vita fästvinklarna på den övre bakkanten av aggregatet.

5

Lyft flikarna rakt uppåt ungefär en tum till en tum och en halv
6

Ta aggregatet från sidorna av den främre kanten (var försiktig om eventuella trasiga lins bitar.; även linsen är gjord av plast, kan du fortfarande få klippa av taggiga bitar). Dra in aggregatet utåt, bort från framsidan av Regal
7

. Wiggle församlingen något att avsätta strålkastarenheten stiften inrättningsledare från sina ankare.
8

Dra aggregatet ut bara tillräckligt långt för att komma till anslutningarna kablaget för halvljuset, hög-beam strålkastare och den integrerade parkering /riktat ljus.
9

Vrid kvarhållningskragen av halvljus lampa (utanför lampan, mot fender) ett kvarts varv moturs för att ta bort ljuset från strålkastaren montering medan den fortfarande är ansluten till kablaget. Var noga med att inte kontakta halogenlampor med dina bara händer, eller du kan skada lökarna.
10

Vrid kvarhållningskragen av helljuset (den inre strålkastaren, närmare grillen) på samma sätt som du gjorde med halvljus lampa att avlägsna helljus lampan och sele från strålkastarenheten.
11

Twist uttaget av den sista återstående integrerade parkering /riktad lampa och tråd sele församling ett kvarts varv moturs för att ta bort den från strålkastare församling.
12

Släng montering och ersätta det med det nya strålkastarenheten genom att följa stegen ovan i omvänd ordning. Se till att rikta in flikarna på kvarhållningskragen och parkering /riktad lampsockeln med de samverkande skårorna på nya strålkastarenheten innan du slår dem alla medsols ett kvarts varv för att låsa dem på plats.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72062.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.