Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur du köper en begagnad motor

Att köpa en ny bil varje gång du har större motorproblem kan vara väldigt dyrt, men ibland kostnaden för att reparera en motor är mer än bilen är värd. Ett annat alternativ, speciellt om bilen är i övrigt sund mekaniskt skick, är att köpa en utbytesmotor. Att köpa en egen motor kan spara dig en massa pengar, men bara om du vet vad du gör. Underlåtenhet att förstå viktiga överväganden när man köper något så dyrt och komplicerat som en begagnad motor kan vara ganska kostsamt. Instruktioner
1

Ta din bil till en betrodd mekaniker eller ring din bilhandlare för att få fullständig information om din nuvarande motor, från år, märke och modell till de alternativ som ingår. Du kommer att behöva denna information för att se den nya /begagnade motor passar. Gör en lista med din mekaniker av frågor att ställa säljare att hitta rätt storlek och typ av ersättande motor, samt en noggrann uppskattning av kostnaderna för installationen.
2

reda på vad som ingår i motorer du tänker köpa. Vissa säljare kommer att lämna delar som generatorer kopplade till motorn, vilket är bra om du behöver en, men dåligt om du inte och måste betala en mekaniker att ta bort det. Gör inte antaganden om vanliga bilagor. Be varje säljare för en utförlig lista.
3

handla en begagnad motor på lokala rädda varv i "Auto Trader" tidningen och via online mötesplatser, såsom bildelar avsnittet craigslist . org och även på eBay. Fråga rädda varv i ditt område för att låta dig veta om en begagnad motor som uppfyller dina specifikationer blir tillgänglig. Ta din tid och utforska så många alternativ som möjligt innan du köper. Se till att du förstår detaljerna i sjöfarten avtalet om du köper en begagnad motor på nätet. Ta reda på om du kan få motorn levereras till din mekaniker butik för att minska fraktkostnaderna.
4

Ställ för VIN-nummer eller hitta den på motorblocket för bärgning motorn du undersöker. Kör VIN-nummer genom en bil historia spårningssystem som Carfax.com. Leta efter händelser som kan ha skadat motorn, såsom översvämningar, bränder, eller allvarlig olycka, liksom skillnader mellan den beräknade körsträcka och körsträcka som du fått av säljaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72064.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.