Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur att lappa en tank Aluminium Gas

Aluminium gastankar ofta läcka efter lång användning. Generellt läckorna utvecklas på grund av korrosion bildas på eller inom aluminium bensintanken. Korrosionen orsakar ytorna och sömmarna av aluminiumindustrin bensintank att försvagas, vilket tillåter gas att läcka från aluminium tanken. Svetsning av läckande aluminium bensintank är ett alternativ för att skapa en reparation, men svetsning kräver speciella verktyg och kompetens för att utföra en ordentlig svets. Om svetsning inte är tillgängligt, har du ett andra alternativ som är enklare, kräver inte värme och mindre förberedelser. Saker du behöver
ren trasa
80-slippapper
2-del aluminium reparation epoxi
Kartong
träpinne, 12 inches lång
2-tums bred färgskrapa

Visa fler instruktioner
1

Torka av aluminium bensintank med en ren trasa. Du måste rengöra ett område som är två till tre inches större än reparationen området, med reparationen området som centrum för det område du rengör
2

Scuff det område du rengöras med 80. - sandpapper. Detta kommer att ge en god Boding yta för epoxi.
3

Squeeze lika delar av epoxi från båda rören av aluminium reparation epoxi på en bit kartong.
4 < p> Blanda tvåkomponentsepoxi på kartong grundligt med en 12-tums lång träpinne. Fortsätt att blanda tills färgen av epoxi har förändrats till en enda ensartad färg som inte innehåller några områden av antingen en del av epoxi eller strimmor av färg som går genom den.
5

Applicera den blandade epoxin reparation område med 2-tums bred färgskrapa. Du måste arbeta snabbt, eftersom den blandade epoxin kommer in inom fyra minuter efter att blandas ordentligt.
6

Låt epoxin härda under den tid som anges på aluminium reparation epoxi förpackningar. Den epoxi reparation blir permanent efter aluminium reparation epoxi har helt botade.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72065.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.