Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort en bränsletank på en 1994 S-10 Blazer

bensintanken på en 1994 S-10 Blazer är utformad för att innehålla allt bränsle för fordon. Problemet är, kan det bli dinged, bucklig eller skadad i färd med att köra SUV, minskar kapaciteten eller ännu värre, vilket orsakar en läcka. Om det händer måste du byta ut tanken så snart som möjligt. Jobbet är inblandad, men inte bortom hjälp av många hem mekanik. Saker du behöver
Jack
Jack står
dräneringskärlet
Gas kan
Maskeringstejp
Märkpenna
skruvmejsel
3/8-tums ratchet, förlängning och socket set
Visa fler instruktioner
1

Kör bilen runt staden för att få bränslet i bensintanken för att gå till den lägsta möjliga nivå. Om tanken har en läcka, sedan placera en tråget under läckan tills det tömmer tanken, häll sedan tråget till en bensin kan och återanvända den när den nya tanken är på plats. Du vill att tanken ska vara så lätt som möjligt, så du behöver så lite gas i det som möjligt.
2

Lyft upp den bakre delen av fordonet med domkraft och fäst den på pallbockar. Se till att fordonet stabilt ligger på pallbockar innan du kryper under den.
3

Lossa främre remmen på gastank med 3/8-tums Ratchet, utbyggnad och uttag , men ta inte bort bandet helt. Ta sedan bort den bakre bandet helt. Den främre remmen bör stödja bensintanken för att tillåta åtkomst till tankanslutningar.
4

Etikett varje anslutning på tanken med märkpenna och maskeringstejp så att du inte får dem förvirrade när du installera en ny tank. Koppla de linjer som använder en platt skruvmejsel och dra ut ledningsnätet till bränslepumpen med händerna.
5

Placera domkraften under mitten av bensintanken. Sedan skruva isär den andra remmen bensintank från ramen med 3/8-tums Ratchet, förlängning och en socket. Sänk ned tanken med domkraft och ställ den på marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72069.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.