Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort en dörrpanel Från en Buick LeSabre

Buick LeSabre är en General Motors fullstor bil som producerades från 1959 till 2005. Även om LeSabre modellerna har förändrats under åren, grunderna för underhåll och reparationer av bilen har inte. Om du vill ändra bilrutan eller de delar av fönstret mekanismen på din Buick LeSabre, måste du först ta bort dörrpanelen. Saker du behöver
platt skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Parkera bilen säkert placerade på plan mark. Ta ut nyckeln ur tändningen.
2

Öppna dörren från vilken du vill ta bort luckan.
3

Ta av den lilla, v -formad plastbit som täcker det område där utsidan spegeln monteras med hjälp av en platt skruvmejsel.
4

Ta bort skruvarna som håller fast armstödet med en skruvmejsel. Bänd plastskyddet på dörrhandtaget med samma skruvmejsel, och ta bort locket på dörrhandtaget.
5

Ta bort skruvarna på dörren panel med en platt skruvmejsel. Antalet skruvar som håller dörrpanelen beror på vilken modell av din LeSabre. Det finns dolda skruvar bakom handtaget, inuti fickan och längst ned på panelen. Se till att dra ut alla skruvar. Spara alla skruvar och förvara dem på ett säkert ställe. Du kommer att behöva dessa skruvar igen när du installerar luckan.
6

Lyft locket av fönster och dörr lås med en skruvmejsel och försiktigt bända bort det. Dra trådarna från bakom klädseln. Dra ut anslutningar från högtalaren att koppla bort dem.
7

Dra panelen bort från bildörren långsamt, med början från botten av panelen. Nå bakom panelen och pop ut de två plast snap klipp som ansluter dörrhandtaget till en metallstav. Avlägsna metallstång, då hela dörrpanelen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72074.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.