Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter horn Relay i en 1995 Buick

Byta hornet reläet i 1995 Buick är ett ganska enkelt och ekonomiskt gör-det-själv reparationer som kommer att spara några dollar. Hornet relä är en elektronisk styromkopplare som tillåter små mängder av strömstyrkan för att växla vid reläet, snarare än att korsa hela längden genom styrkolonnen. Omdirigering och minskning av de tunga aktuella hållplatser bär i dessa trådar. Saker du behöver
9/16 tum eller 1/2 tums skiftnyckel
Tänger
Flathead skruvmejsel
ersätter horn relä
Visa fler instruktioner
1

Använd skiftnyckel för att ta bort batterikablarna. Batterikablarna är fäst på toppen av batteriet. Lossa muttrarna som håller kablarna till batteriet stolpen och sedan glida av.
2

Lokalisera säkringen /sensor box under din huv. Lådan är lång, svart och rektangulär till formen. I de flesta Buicks, det ligger på förarsidan, nära ratten väl.
3

Lossa de två plast vingmuttrar som håller säkringscentralen höljet på plats. Använd tång om muttrarna fästs tätt att skruva för hand.
4

Leta hornet reläet och ta bort den. Det kommer att finnas flera reläer inuti säkringsboxen. Konsultera din instruktionsbok, med vilket märke och modell av din Buick, för att sätta exakt relä. Använd din skruvmejsel för att trycka ner de små klämmor på sidan av reläet. Detta gör att du kan ta bort det gamla reläet.
5

Placera det nya reläet i sockeln och sedan vända stegen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72075.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.