Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hydraulcylinder Repair Tools

Den hydrauliska cylindern är kärnan i någon industriell hydraulik. Utan den linjära kraften ges av komprimerad flytande hydrauliska cylindrar, kan hydraulik-drivna maskiner inte utföra något arbete. Även en nödvändig komponent i alla hydraulsystem, kan cylindrar repareras med hjälp av några enkla verktyg. Nedan är en lista över verktyg och felsökninganvisningar som kan hjälpa till att förlänga livslängden på din hydraulcylinder. Cylinder Diagram

Det viktigaste verktyget för reparation av en hydraulisk cylinder är ett diagram av cylindern anatomi. Begreppet "hydraulcylinder" omfattar alla utrustning som skapar en linjär dragkraft genom trycksättning vätska med en kolv. Denna grundläggande princip hittar en mängd industriella tillämpningar, från fordon som grävmaskiner till andra verktyg, såsom bil-uttag. Att ha en modell-specifik diagrammet på sidan kommer att hjälpa dig ordentligt isär och sätta ihop den hydrauliska cylindern.
Axeltätningar

Korrekt hydraulcylinder arbete är beroende av korrekt smörjning för kolven axeln. Långsammare kolvverkan eller frågor i tryck kan vara resultatet av en sönderriven eller på annat sätt skadade axeltätning. Axeltätningarna har O-ringar som sitter inne i den hydrauliska cylindern där kolven axeln kommer i kontakt med cylindern. Se till att du har nya axeltätningar tillgängliga. De kan ofta köpas direkt från tillverkaren, eller du kanske kan hitta den stil du behöver från en online grossist, såsom http://www.EPM.com/.

Axel Smörjning

kolvskaft behöver en viss nivå av smörjning för drift. För mycket kan öka halten av främmande ämnen och ökar risken för läckor. För lite smörjning kan orsaka slitage på axeln tätar, vilket ökar sannolikheten för sönderrivning och brott. Var uppmärksam på tillverkarens specifikationer för axeln smörjning, och se till att hålla massor av tillverkaren godkända smörjmedel till hands. Kolvskaft ytor kan också behandlas med svarta nitrid eller HVOF metallsprutning att förlänga deras livslängd. Det finns två operativa risker av hydraulcylindrar som Addera Ballongflygning och bockning

behöva bytas ut. En cylinder röret kan ballong eller ens knäcka om materialen inte är tillräckligt starka för att stå emot det hydrauliska trycket byggs upp av kolven. Det höga trycket och stress placeras på kolvskaftet under drift kan orsaka kolvstången att böja, avleda den främre dragkraft av kolven och minska det hydrauliska trycket. Båda dessa frågor kommer att göra din hydraulcylinder värdelös, och är oftast orsaken till dålig konstruktion cylindrar eller svaga tillverkningsmaterial.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72085.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.