Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur Ren Chevy Insprutare Spjällhus

Strypningskroppen injektion som används av Chevy var en naturlig utveckling från förgasaren tidigare använts. Trycksatt bränsle silas genom screen-typ filter innan den förs in i motorn genom ett par injektorer ovanför spjällhuset s venturi och gasspjället. Över tiden, lack och sediment täpper skärmarna och injektorer, orsakar ineffektiv atomisering. Många gånger rengöring spridarna kommer att återställa korrekt atomisering och motorns prestanda. Saker du behöver
Bränsleinsprutare rengöringssats
trycksatt bränsle injektor renare Kundservice manuell
Visa fler instruktioner
1

bort luftrenaren genom att ta bort vingmutter, lock, vakuumledningarna och luftkanaler fäst vid den, sedan lyfta ur motorrummet. Ställ luftrenaren åt sidan, med vingmuttern, för att undvika att förlora vingmuttern.
2

Starta motorn och låt den värmas upp i några minuter. Injektorn renare används i processen är inte så brännbart som bensin så en varm motor är kritisk för att förhindra nedsmutsning tändstiftet. Ta bort säkringen bränslepumpen och låt motorn stanna på grund av bränslebrist. Detta avlastar bränsletrycket på systemet. Blockera linjen bränslereturledningen leder från injektorerna till bränsletanken. Det är den större av de två bränsleledningar fästa vid baksidan av spjällhuset. Ta bort den från spjällhuset och anslut montering i spjällhuset med en adapter ur satsen
3

Leta bränsleledningar anslutna på baksidan av spjällhuset. Det mindre av de två linjerna är bränslet inloppsledningen. Hitta hamnen bränsle tjänsten: det kommer att ligga några inches bort från spjällhuset på inloppsledningen. Skruva mätaren församling från den rengöringssats på tjänsten porten. Torka upp någon bensin spills på motorn, när du fäster slangen till kopplingen, för att förhindra brand. Skruva en kan av trycksatt injektor renare att mätaren monteringen kan knacka och öppna burken genom att vrida skruven hela vägen in i kan sedan hela vägen ut.
4

Ställ regulatorn på mätaren montering till 35 psi och starta det uppvärmda motorn. Den trycksatta burk renare kommer att tvinga renare i injicerenheten, mjukgörande de sätter igen spridarna. Låt motorn gå på renare tills burken töms.
5

Avlägsna renare spårvidd montering, dra ut kontakten ur bränsle retur montering sedan installera linjen returbränslet. Byt ut säkringen bränslepumpen. Håll gaspedalen till golvet och starta motorn. Detta kan ta ett par försök för bränslepumpen att återfylla systemet och återställa bränsletrycket. Titta efter bränsleläckage på linjerna, sedan installera luftrenaren och provkörning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72104.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.