Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

2003 Chevrolet Trailblazer Problem

Trailblazer är Chevrolets sport utility vehicle som bygger på en mer kompakt plattform än Suburban och Tahoe. I 2003 års modell har sett några återkallelser för olika system. Om din 2003 Trailblazer inte täcks av garantin, se en lokal Chevrolet-återförsäljare för att få återkallelsen utfört arbete. Blinkers

Drivers har rapporterat problem med blinkers i 2003 Trailblazer. Som förare har vänt signalen spaken uppåt eller nedåt för att signalera en sväng, har bilens varningsblinkers slås på i stället för blinkers. Chevrolet har utfärdat en återkallelse för samtliga berörda fordon, inklusive liknande Oldsmobile och Buick modeller.
Broms Problem

Några 2003 Trailblazers har återkallat för ett problem i bromsen linje belägen vid den främre förarsidan hjul. Chevrolet säger ett fel i tillverkningsprocessen av raderna orsakat en del att delvis avskurna under montering av fordonet. Över tiden splittringen i röret kan bli allvarligare, minskar effektiviteten i bromsarna och göra bromspedalen trycka längre än normalt.
Vindrutetorkare

Vissa 2003 Trailblazers har enligt uppgift haft problem med sina vindrutetorkarna. Vissa Vindrutetorkare system startar inte alls eller kommer att sluta arbeta i mitten av operationen. Vissa fukt-avkänning intervallfunktion har skadats, vilket gör torkarna att aktivera när ingen fukt finns på vindrutan eller att arbeta kontinuerligt oavsett förhållanden. Problemet har orsakat Chevrolet att utfärda ett återkallande på alla drabbade Trailblazers. Addera Bromsljus

På vissa 2003 Trailblazers ett bromsljus problem har orsakat lökar driver bromsljusen till flimmer eller sluta fungera. Det problemet har tillskrivits värme och vibrationer i kombination orsakar broms glödlampor att lossna i sina hålor. Problemet ökar risken för en kollision från ett fordon som färdas bakom Trailblazer inte kan se fordonet bromsas. Chevrolet har utfärdat en återkallelse för alla berörda Trailblazers att rätta till problemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72155.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.