Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

2002 Chevy Silverado Problem

Chevrolet har haft stor framgång med flera rader av fullstora lastbilar. Dessa fordon har förtjänat ett rykte för hållbarhet och livslängd, och inspirerade en hel del kundlojalitet till Chevrolet varumärke. Trots framgångarna och rykte dessa lastbilar, är det omöjligt för automaker att producera en lastbil som kommer att vara helt problemfri för varje ägare. Med 2002 Silverado, finns det flera gemensamma frågor som måste lösas. Bromsar

Några Silverado är i norra delstaterna där salt används för att rensa vägar i de problem vintern utställning med sina bromssystem enligt Chevrolet servicebulletin notering nummer 05V375000 på Motor Trend hemsida. Saltet används på väg orsakar korrosion av delar bromssystem och stör driften av låsningsfria bromssystemet. Denna korrosion har effekten att bringa ABS-systemet för att ingripa med bromsarna oväntat och-eller orsaka stoppsträckan öka.
Parkeringsbroms

2002 Silverado talet med manuella växellådor kan upplever svår förslitning av dynorna parkeringsbromsen. Detta kan leda till att parkeringsbromsen att förlora sin verkan och inte hålla fordonet när det parkeringsbromsen är ilagd, enligt hemsidan repairpal. Justering kommer inte reparera problemet och måste bytas ut.
Baklucka

Bakluckan kablar på Silverado s kan knäppa oväntat enligt Chevrolet minns Meddelandenummer 04V129000 om Motor Trend hemsida. Dessa kablar är gjorda av galvaniserat stål och korroderar när vatten tränger in dem. Den korrosion äter på stålvajer, skapar svaga punkter som orsakar kablarna att knäppa när tyngd placeras på bakluckan. Skador på bakluckan eller personskador kan resultera faller från bagageluckan när dessa kan bryta. Flera Chevrolet år och modeller påverkas av detta problem samt 2002 Silverados.
Kombiinstrument

På 2002 Silverado instrument mätare kan arbeta oregelbundet eller blir overksamma. Mätare kan ge felaktiga mätningar, inte röra sig alls eller flera helt ur sina rätta intervall. Hastighetsmätare och bränslemätare är de vanligast angivna exemplen, enligt hemsidan repairpal. Fabriken utfärdat en förlängning av garantin för detta problem, som omfattar byte av kombiinstrumentet under vissa villkor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72161.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.