Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Chevy WEATHERSTRIP Instruktioner

The weatherstripping installeras runt dörrarna till Chevy varumärke bilar spelar en viktig roll i fordonets funktion. Denna adhesiva tätningar fordonets dörrar och förhindrar vatten från att läcka in i bilen. Weatherstripping skapar också en barriär som blockerar högt vägbuller. Slitna eller skadade Tätningen kan hindra fordonets dörrar inte kan stängas ordentligt, tillåta läckor inuti fordonet, och orsaka ett högt visslande ljud vid körning med fönster upp. Byt ut gamla, slitna eller skadade weatherstripping omedelbart med ny Weatherstripping avsedd för din Chevy s märke och modell. Saker du behöver
weatherstripping
svart weatherstripping självhäftande
Tarp
avbitare side
Weatherstripping Remover Review SPACKEL
Lack tunnare
Duk
Hammer
Stål körnare
Visa fler instruktioner
1

Köp weatherstripping som är avsedd för exakt märke, modell och år av Chevy fordonet. Den nya weatherstripping bör ha samma form, tjocklek, hål och plast pushpins som weatherstripping du ersätter.
2

Täck bilens säten och matta med en presenning för att skydda dem från skador.

3

bort plasten pushpins fäster ändarna av weatherstripping till dörrkarmen med avbitare Side (typ av tång), dra sedan av den gamla weatherstripping använda händerna. Var försiktig så att du inte skadar dörren färg eller trimma.
4

Spray weatherstripping remover över gamla lim och tätningsmedel, sedan skrapa bort dörrkarmen med en spackel. När lim och tätningsmedel avlägsnas, spraya en liten mängd thinner på en ren trasa och torka området noggrant. Undvik att spraya thinner direkt på fordonet för att förhindra skador på lacken.
5

Infoga den nya weatherstripping i ramen tillfälligt för att se ramens stift hål linje upp ordentligt med stiftet platser i Tätningen, sedan försiktigt bort weatherstripping från ramen.
6

Hammer en 1/8-tums stål körnare (verktyg för att göra markeringar) i var och en av weatherstripping s småhål att kontrollera att de är ren och slät. Detta gör det lättare att sätta in plast pushpins in i weatherstripping.
7

Squeeze svart weatherstripping lim från röret på weatherstripping och längs hela längden av ramens yta.
8

in den nya weatherstripping tillbaka in i ramen omedelbart med en plast spackel. Använd fingrarna för att skjuta plast pushpins genom hålen i weatherstripping och in i ramens småhål. Håll weatherstripping på plats i ungefär fem minuter.
9

Squeeze svart weatherstripping lim på ändarna av weatherstripping och hålla dem tätt på plats mot ramen i ungefär fem minuter.
10

Kontrollera att ändarna av weatherstripping är sammankopplade och fäst ordentligt. Det bör inte finnas några utbuktningar i weatherstripping när du är klar. Låt bildörrar att förbli penna i minst två timmar medan weatherstripping limmet härdar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72168.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.