Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort ett passagerarsäte Från en 2003 Honda Civic

Om du behöver ta bort framsätet från 2003 Honda Civic, kan du göra det genom att ta bort några bultar och ett par ledningar kontakter. Byte av säten, reparationsarbeten inne i bilen eller utbyte av mattan i din Civic kan alla vara orsaker till de platser att komma ut. Stolen har flera kabelstammens kontaktdon enligt det som är knutna till airbagsystemet, så se till att avmagnetisera krockkuddar innan du startar det här jobbet. Saker du behöver
Wrench in
Flat skruvmejsel
Hylsnyckelsats
Ratchet
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på din Civic och lokalisera den negativa batterikabeln på batteriet. Ta bort bulten från batteriet kabeländen med en skiftnyckel och ta bort kabeln från batteriet. Isolera kabeländarna från batteriet så att det inte kan komma i kontakt med batteriet, och därmed aktivering av krockkuddar medan du arbetar.
2

Flytta inne passagerarsidan av bilen och leta reda på plastskydden på de främre och bakre ändarna av sätets spår under sitsen. Använd en skruvmejsel för att ta bort gavlarna från rälsen och lokalisera de bultar för sätet under dem.
3

Ta bort de fyra bultarna från ändarna av sätesskenorna med hylsa och spärrskaft. Lyft den främre delen av sitsen och hitta kontakterna kablage under sätet. Det finns fyra kontakter på de flesta modeller men om din bil inte har sidokrockkuddar, kanske du bara har tre kontakter.
4

Tryck låsklämmorna på kontakterna en i taget och separera kontakten halvorna . När alla anslutningar är urkopplade, lyft sätet och ta försiktigt bort den genom dörröppningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72173.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.