Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort den inre dörrpanelen i förardörren på en Honda CR-V

De inre dörrpanelerna på Honda CR-V tjäna flera syften. De täcker dörr av metall, vilket gör det ser trevligt, och skydda de åkande från de vassa kanterna från de många tillgång hål i dörren. Om du behöver reparera en spärr, fönster regulator eller något annat som går innanför dörren, panelerna är löstagbara för att tillåta åtkomst till komponenterna. Förardörren har en något större omkopplare för fönster och lås i panelen, men det kommer inte att påverka avlägsnandet av panelen. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Flat skruvmejsel
Liten brytjärnet
Visa fler instruktioner
1

Öppna förarsidans dörr och leta upp skruven i centrum av den inre dörrhandtaget. Ta bort skruven med en stjärnskruvmejsel och dra i handtaget och trimma panelen ut. Lokalisera den inre handtaget stången på baksidan av handtaget och dra ut den ur hålet i handtaget. Lägg staven åt sidan och ta bort handtaget och trim från dörren.
2

Lokalisera de tre skruvarna som håller armstödet på dörren. Det finns en upptill, framför armstödet och ytterligare två längs den horisontella sektionen av armstödet. Ta bort alla tre skruvarna med en Phillips skruvmejsel, ta bort armstödet från dörren och ställa in den och skruvarna åt sidan.
3

Pop högtalargallret ur dörrpanelen med en liten, flat skruvmejsel. Var noga med att inte repa plasten grillen eller panelen runt den. Ställ grillen åt sidan och leta de tre skruvarna bakom grillen. Ta bort de tre skruvarna med en stjärnskruvmejsel och dra högtalaren ur hålet.
4

Lossa kontaktstycket högtalarkabeln från baksidan av högtalaren. Ställ högtalaren åt sidan. Sätt en liten pry bar under nederkanten av panelen och bänd de tre clips som håller ned på panelen till dörren.
5

Dra ut på undersidan av panelen en aning och skjut panelen upp och stänga dörren. Koppla bort eventuella kvarvarande kablar på baksidan av dörren för fönster eller lås kontroller genom att dra ur kontakterna kablage från växeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72175.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.