Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur du ändrar 1998 Dodge Avenger Pluggar Spark

tändstiften på en 1998 Dodge Avenger producera den gnista som kombinerar med bensin sprutas in i motorn, skapar förbränning. Pluggarna slits ner med tiden, skapar mindre och mindre gnista, gradvis minskar motorns effektivitet tills den eventuellt kommer att bli svårt att driva motorn alls. Saker du behöver
3/8-tums Ratchet och förlängning
Tändstiftshylsa
tändstift bladmått
Byte tändstift
Visa fler instruktioner
1

pop huven. Leta tändkablarna löper över ventilkåpan. Börja med tändkabeln längst till vänster, och dra ut den ur topplocket genom att hålla den vid basen av tråden och vrida samtidigt.
2

Ta bort tändstiftet från topplocket med hjälp av ratchet, förlängning och tändstiftshylsor. Inspektera tändstiftet för att leta efter några synliga skador, sedan kasta den.
3

Använd tändstiftet gapping verktyg för att ställa in den lucka i byte tändstift till 0,044 inches. Installera sedan tillbaka tändstiftet i topplocket med den omvända metoden du använde för att ta bort det. Tryck tändkabeln till tändstiftet tills den avger ett smällande ljud.
4

Upprepa processen för alla andra tändstift du vill ersätta. Arbeta ett tändstift i taget så att du inte har problem med förvirrande tändkablarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72205.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.