Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter en 1990 Jeep XJ Roof Rack

Den pakethållare på taket av ditt 1990 Jeep Cherokee är löstagbar, och du kan installera en ersättare om din skadas. En ersättare rack för din Jeep är tillgänglig via många Jeep återförsäljare och eftermarknad tillverkare. Du kan också hitta begagnade kära på några rädda varv. Det finns en gummipackning som passar mellan skenorna och taket som kan visa skada, så inspektera den och byt ut den om det behövs. Saker du behöver
Torx skruvmejsel som
Visa fler instruktioner
1

Leta skruvarna inuti glidskenorna i ditt rack. Sex skruvar på varje skena håller skenan på taket av Jeep.
2

Ta bort skruven på framsidan av båda skenorna med en Torx-skruvmejsel. Skjut gavlarna från framsidan av rälsen och ställ dem åt sidan. Skjut de två tvärbalkarna framåt och ut ur skenorna. Ställ skenorna åt sidan för nu.
3

Ta de resterande fem skruvarna från sidan skenan på vardera sidan med din Torx-skruvmejsel lyft sedan rälsen utanför taket. Inspektera packningen som är under rälsen. Om den inte är sliten eller skadad, återanvända det. Om det finns skador på packningen, byt ut den mot en ny från Jeep återförsäljare.
4

Ställ de nya skenorna på plats på taket av din Cherokee. Sätt fem av de sex skruvarna, lämnar den främre skruven på varje skena. Dra åt skruvarna med en Torx skruvmejsel skjut sedan tvärbalkarna på plats på sidan rälsen.
5

Skjut gaveln för varje sida skena på plats på framsidan av skenan och installera resten av skruven i varje sida skena. Dra åt skruvarna med en Torx skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72211.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.