Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter den bakre stötfångaren på en Jeep Cherokee

Byta stötfångaren på baksidan av din Jeep Cherokee kan förnya utseendet på jeep om den bakre stötfångaren har en hel del skador eller rost visar på det. Den bakre stötfångaren är gjord av stål, den hålls på plats av två fästen, som är belägna mellan stötfångaren och bakre delen av Jeep. Chrome eller målade stötfångare kan användas som ersättning för Jeep stötfångare, de finns på de flesta Jeep återförsäljare eller på många rädda varv (i bra, men använt skick). Saker du behöver
Jack
Jack står
Hylsnyckelsats
Ratchet
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Lyft den bakre av din Jeep Cherokee med en domkraft och stödja det genom att placera en uppsättning pallbockar under bakaxeln. Avlägsna domkraften när Jeep sitter säkert på pallbockar.
2

Leta monteringsbultarna för den bakre stötfångaren genom att titta upp från under stötfångaren. Fyra bultar på varje sida håller stötfångaren och konsoler som sitter på baksidan av Cherokee kropp.
3

Ta bort de två nedre bultarna på varje sida av stötfångaren, med hjälp av en hylsa och spärrskaft . Om de är rostiga, kan du behöva spraya dem med penetrerande olja innan du försöker ta bort dem.
4

Ta bort de två övre fästskruvarna på varje sida av stötfångaren, med hjälp av en hylsa och spärrskaft, sedan Dra stötfångaren utanför kroppen. Placera den nya stötfångaren upp mot huset och installera de två övre fästskruvarna på varje sida av Jeep. Dra inte åt dem ännu.
5

Montera de två nedre bultarna på varje sida av stötfångaren, dra åt alla fyra skruvarna för varje fäste, med en spärr och uttag. Dra åt bultarna till £ 41-fot, med hjälp av en momentnyckel.
6

Höj jeep utanför pallbockar, med hjälp av domkraft, ta sedan bort läktaren från under det att sänka din Cherokee tillbaka till marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72215.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.