Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man använder en Craftsman Rivet Tool

Craftsman nitverktyg finns i en mängd olika stilar, men alla stilar fungerar på samma sätt när du installerar nitar i plåt. Med få rörliga delar, är en hantverkare nit verktyg lätta att underhålla och bara en del behöver ändras för att installera olika stora nitar. Att lära sig grunderna i hur en nit verktyg installerar en nit kommer att hjälpa dig att framgångsrikt förena två eller flera bitar av plåt med nitar. Saker du behöver
1/8-tums borr
3/8-tums borr motor
Skyddsglasögon
1/8-tums nit
Visa fler instruktioner

1

Säkra 1/8-tums borr i chucken för 3/8-tums borr motor och don din skyddsglasögon.
2

Borra ett 1/8 -tums hål genom två stycken av plåt. Håll borrmotorn stadig som du borrar och inte brotscha hålet, eftersom detta kommer att orsaka hålet för att förstora och inte hålla niten.
3

Skjut stift nit. Om stiftet passar löst eller inte passar, skjut in det i öppningen i niten verktygsspetsen. Ta bort nyckeln från den bakre delen av hantverkare nitverktyget handtag.
4

Placera sexkantiga änden av niten verktyget skiftnyckel över sexkantmuttern på niten verktygsspetsen och vrid skiftnyckel motsols för att avlägsna spetsen från slutet av niten verktyget. Läs de storlekar som anges på nitverktyget handtaget, ta bort och installera spetsen märkt för 1/8 tum i den främre av niten verktyget. Thread spetsen du bort från niten verktyget i korrekt märkta gängade hålet på niten verktyget handtaget.
5

Installera rätt storlek spets i slutet av Craftsman nit verktyget och skjut tappen av niten i öppningen av spetsen.
6

Tryck niten i 1/8-tums hål du borrat genom metallen i Steg 2, dra handtagen för Craftsman nit verktyg tillsammans, släpp handtaget och upprepa tills niten pops fri niten stiftet.
7

Öppna handtag hantverkare nit verktyget för att mata ut niten stiftet från chefen för Craftsman nit verktyg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72231.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.