Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man reparerar ett trasigt vakuumband

Dammsugare är en av de viktigaste verktygen för städning av våra hem. Det är en apparat vissa av oss inte kan vara utan. Dammsugare har varit en stor nyhet i våra hem som när de börjar visa tecken på fel, ha dem reparerade skulle innebära en helt annan kostnad, när det verkliga problemet kan vara bara en trasig, men utbytbar del. En vanlig fråga på dammsugare är drivremsbrott Saker du behöver
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

dra ur dammsugaren. Vänd vakuum på sidan eller upp och ner, och skruva av underdelen som täcker din dammsugare mekanism, med hjälp av en skruvmejsel. Ta del av din vakuum märke och modell. Detta kommer att göra det lättare för dig att hitta en exakt ersättare bälte.
2

Rengör vakuum när den öppnas. Ta bort all smuts och onödiga saker som kan vara fastnat inuti vakuum. När detta är gjort, ta bort den trasiga remmen, men inte kasta bort det ännu. Vanligtvis har bandet en serie-eller identifieringsnummer, eller dess specifikationer tryckt på den. Dessa uppgifter kommer också att hjälpa dig att hitta en ersättare.
3

Placera den nya remmen där den gamla var.
4

Säkra bältet för hand, efter anvisningarna i din bruksanvisning. När bältet är säker, kontrollera om spänning i bältet. En bra spänning innebär att bandet är sträckt tätt, men inte för hårt att fullständigt blockera rörelse. Kontrollera om det finns lösa delar som kan behöva skärpas.
5

Skruva locket bit tillbaka på, med hjälp av skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72238.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.