Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur fixar bromsljusen på en '98 Jeep

De baklysen på din 1998 Jeep är utanpåliggande lampor med en reflektor på sidan av ljuset montering. Bakljusen använder en 1157 dual-glödlampa för bakljus, bromsljus och blinkers. Den vanligaste orsaken till misslyckande för Jeep bakljus är en defekt glödlampa. Reservlampor finns på alla Biltema eller via din lokala Jeep återförsäljare. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Leta reda på de fyra skruvarna på framsidan av bakljusaggregat. Lossa skruvarna med en stjärnskruvmejsel och ställ dem åt sidan.
2

Dra objektivet rakt av bakljus hållaren och ställ den åt sidan. Det kommer att dyka rätt ut med mycket liten ansträngning. Ibland dessa linser kommer att falla av när skruvarna tas bort så att du inte tappar den.
3

Leta bakljus glödlampa inuti huset. Tryck något på lampan och vrid den moturs för att låsa upp den från sockeln. Dra ut och kassera den. Installera en ny glödlampa i sockeln, tryck in något och vrid den medurs för att låsa den på plats.
4

Byt bakljus objektivet och montera de fyra skruvarna i församlingen. Dra åt skruvarna med en stjärnskruvmejsel och sedan flytta till den andra ljus och upprepa processen.
5

Slå på huvudet ljusomkopplare att testa reparationen. Om lamporna tänds, var reparationen lyckas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72249.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.