Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort tändningen cylindern från en 2001 Dodge Caravan

Om tändningen låscylinder på 2001 Dodge Caravan blir skadade, kan du förlora förmågan att hantera din van: s tändsystem och elektriska komponenter. Du bör byta ut låscylindern direkt om det börjar sticka eller visar tecken på misslyckande. Om cylindern inte helt, kan du inte ta bort det utan att eventuella skador på rattstången. Köp en ersättare cylinder från en bildelar butik eller från en Dodge återförsäljare. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Startnyckel
Visa fler instruktioner
1

Lyft huven på din husvagn. Ta den negativa batterikabeln från batteriet med en skiftnyckel. Isolera kabeln så att den inte kommer i kontakt med batteriet medan du arbetar. Vänta minst två minuter innan du fortsätter, så att krockkudden systemet fullt ut kan fullgöra.
2

Ta bort de två skruvarna som håller fast det övre locket rattstången, med en stjärnskruvmejsel. Dra luckan fri från rattstången.
3

Ta bort de två skruvarna på den nedre kåpan på rattstången, med en stjärnskruvmejsel. Dra den undre kåpan från rattstången.
4

Placera nyckeln i tändningslåset cylindern. Vrid nyckeln till läge "RUN". Tryck kvarhållningsfliken vid cylinderns bas och dra cylindern tändningslås rakt ut av rattstången.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72261.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.