Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man installerar Bilstein stötdämpare på en Ford F-350

Bilstein chocker används oftast för fordon som tas off-road, inklusive några Ford F-350 lastbilar. Dessa störningar har olika ventiler priser än traditionella chocker, och kan hantera kraven från en off-road fordon. För att ersätta den ursprungliga utrustningen med Bilstein stötdämpare, måste du först ta bort de gamla stötar. Det finns två chocker på framvagnen och två på baksidan. Det tar ungefär en timme att installera varje. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Dead-slag hammare
Open-end
skiftnyckel set
Visa mer instruktioner
Front Shock Installera
1

Höj lastbilen i luften på fyra-till-sex pallbockar med domkraft. Ta framdäcken med däcket järn.
2

Unbolt övre shock mount från ramen med spärr, sedan skruva isär nedre chock mount från framaxeln med Ratchet och en skiftnyckel . Ta chocken ur främre hjulupphängningen, med de döda-slag hammare för att lossa stöt från fästena vid behov.
3

Placera Bilstein chock i nedre chock montera och skruva på plats med hjälp av 3/8-tums Ratchet och uttag. Sedan vägleda övre shock mount i ramen med hjälp av händerna, och skruva den på plats med hjälp av Ratchet och en skiftnyckel. Installera framdäcken med däcket järn.
Rear Shock Installera
4

Unbolt bakdäcken med däcket järn. Skruva loss bakre stöt från ramfästet med 3/8-tums Ratchet och uttag, sedan skruva isär nedre fästet från axeln med Ratchet och en skiftnyckel. Avlägsna och kassera chock.
5

Skjut Bilstein chocken i den nedre chock mount med Ratchet och en skiftnyckel. Skruva fast övre fästet in i rambalkar med 3/8-tums Ratchet och uttag.
6

Installera de bakre däcken med däcket järn. Lyft bilen utanför läktaren med domkraften, sedan ställa tillbaka lastbilen ner på marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72266.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.