Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Så här byter du stänkskärm nödraketer på en 2000 Jeep Wrangler

fender facklor på din 2000 Jeep Wrangler är utbytbara skulle skada uppstå på dem. De stänkskärm nödraketer är gjorda av ABS-plast, och medan de är något flexibla, de kan gå sönder eller spricka omständigheterna är de rätta. Replacement bloss är tillgängliga från Jeep återförsäljare. Om du är intresserad av större, matchade bredare eller färg facklor, det finns flera eftermarknaden alternativ. Saker du behöver
Wrench in
Visa fler instruktioner
1

Leta främre positionsljus inbäddad i framskärmen flare. Det finns en mutter att fästa slangen på utflytning från baksidan. Ta bort muttern med en skiftnyckel, skjut enheten genom framsidan av flare och vrid lamphållaren ¼ varv och dra ut på baksidan av enheten. Ställ ljuset monteringen åt sidan.
2

Leta skruvarna som håller flare till Jeep kropp under läppen av flare. Bultarna skruven i framskärm från framsidan och är undangömt högt upp i läppen på flare. Ta bort skruvarna från flare med en skiftnyckel och sedan separera flare från kroppen av Jeep.
3

Placera ett nytt blossar på plats på kroppen, sätter de fästskruvar dra åt dem med en skiftnyckel tills de ligger tätt. Skjut den ljusa sidan markör i nya framskärm flare, sätter in lamphållaren i baksidan av enheten och vrid den ¼ varv för att säkra den. Sätt tillbaka kvarhållande muttern på baksidan av sidomarkeringslampa montering och dra åt den med nyckeln.
4

Flytta till bakskärmen flare och upprepa processen med undantag för positionsljus. Det finns inget ljus montering i bakre flare så att du kan hoppa över den delen. Fortsätt runt jeep tills du har ändrat alla fyra nödraketer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72269.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.