Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter brickan Motor på en 96 Dodge Ram

Byta bricka pumpen i din Dodge Ram med en ny enhet görs under huven i motorrummet. Brickan Pumpen monteras på baksidan av brickan behållaren och aggregatet sitter i den vänstra främre hörnet av motorrummet. Brickan pumpen trycker spolarvätska från behållaren genom en liten gummislang till spruta munstycket på vindrutan. En ny bricka pump är tillgänglig via Dodge återförsäljare eller från en auto-delar butik. Instruktioner
1

Öppna huven på din Dodge och hitta brickan behållaren i motorrummet. Brickan Pumpen monteras på baksidan av behållaren. Om det fortfarande finns spolarvätska i behållaren, placera en tråget på marken under bilen för att fånga den.
2

Leta ledningarna-kabelnätskontakt på toppen av brickan pumpen. Tryck in fliken på kontakten och dra kontakten rakt ut pumpen. Hitta gummislangen som ansluts till nippel på sidan av pumpen. Dra bort bröstvårtan och ställ den åt sidan.
3

tag i pumpen och dra den rakt ut ur reservoaren sidan. Lyft ut pumpen ur motorrummet.
4

Installera den nya pumpen i hålet på sidan av behållaren, snäppa den i så det är säkert. Skjut den lilla gummislang på spolarpumpen utloppsröret sedan installera ledningarna-kabelnätskontakt på kärlet på toppen av pumpen.
5

Fyll bricka behållaren med spolarvätska, ta bort tråget under lastbilen och kasta det gamla spolarvätska.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72289.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.