Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur Fyll en flaska Jack

En flaska jack väcker en tung last med en cylinder trycksatt av hydraulolja. Utan rätt mängd hydraulvätska kommer domkraften Höj eller lyfta en last. Underhålla rätt vätskenivån i flaskan uttaget inte bara säkerställer problemfri drift, det håller också luften från att komma in i cylindern. Den enkla processen att lägga hydraulvätska till din flaskdomkraft blir svårt när Oljepåfyllningsskruven inte är tydligt märkt. Saker du behöver
Phillips eller vanlig skruvmejsel
Hydraulolja
Visa fler instruktioner
1

Vrid tryckregleringsventilen placerad på botten av flaskan jack räknaren -medsols med slutet av jack handtaget för att säkerställa att uttaget vilar i den fullständiga nedfällt läge.
2

Undersök kroppen av domkraften att lokalisera oljepåfyllningslocket. Oljepåfyllningsskruven är en skruv, Phillips eller vanlig, som bor ovanför centrum av jack kropp. Förväxla inte kontrollen och överbelastning skruvarna som sitter på basen av uttaget för Oljepåfyllningsskruven.
3

Vrid oljepåfyllningslocket moturs för att ta bort kontakten från domkraften . Du behöver antingen en stjärnskruvmejsel eller vanlig skruvmejsel för att vrida oljepåfyllningsskruven, beroende på vilken modell av din flaska jack.
4

Luta domkraften bakåt i 45-graders vinkel, med öppningen av Oljepåfyllningsskruven uppåt.
5

Häll hydraulvätska i oljepåfyllningshålet.
6

Ställ domkraften platt på sin bas. När nivån hos hydraulvätskan vilar ungefär 1/8 tum under den undre kanten av oljepåfyllningshålet har domkraften en korrekt mängd vätska. Upprepa steg 4, 5 och 6 tills hydrauloljan sitter på rätt nivå.
7

Montera oljepåfyllningspluggen i det gängade oljepåfyllningshålet med en skruvmejsel.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72292.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.