Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

2003 Chevy Silverado 2500HD: framdäck Borttagning

Ta bort ett däck från framsidan av din 2003 Chevy Silverado HD 2500 kommer att ge dig tillgång till bromsarna och andra komponenter på den främre delen av din lastbil. Om däcket är platt, och tas bort är nödvändigt att tillåta installation av reservdäck. Domkraften, lug skiftnyckel och verktygslåda för att ändra ett däck är bakom sätet inne i hytten på lastbilen. Om du tar bort däcket för att reparera en del av lastbilen, en domkraft och en uppsättning pallbockar kan vara ett bättre val än domkraften i lastbilen. Saker du behöver
Ordet jack eller fabriken jack
rörtång
Verktygssats
Visa fler instruktioner
1

Hämta domkraften och verktygen från bakom sätet för din lastbil. Använda den platta änden av rörtång, bända i mitten locket från ratten, utsätta muttrarna undertill.
2

Lossa muttrarna använder rörtång men inte ta bort dem helt från hjulet dubbar ännu. Placera en domkraft under framför lastbilen. Om du använder en domkraft, placera den under främre hjulupphängningen. Om du använder jack fabrik flaskan, placera den på rambalk precis bakom framhjulet.
3

Höj lastbilen från marken med din jack, ta bort muttrarna från hjulbultar, ta sedan bort däcket från trucken. Om lastbilen kommer att sitta med däcket avstängd en stund, placera en uppsättning pallbockar under ramen är bra försäkring att det inte kommer att falla och skada lastbilen eller såra någon.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72300.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.