Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Så här förnyar AAA Gift Medlemskap

AAA-medlemskap kan vara en användbar present till vänner eller familj som kör ofta eller ensam. Roadside service är en av de många tjänster som AAA tillhandahåller till sina medlemmar. Om du vill fortsätta en gåva medlemskap efter utgångsdatum, kan du förnya den för mottagaren så att han eller hon kan fortsätta att ta emot tjänster. Du kan förnya en gåva medlemskap i person, vid ett av AAA filialkontor eller via telefon. Saker du behöver
uppgifter Presentkort medlemskap eller kort
kredit-eller betalkort
kontanter eller postanvisning
Visa fler instruktioner
via telefon
1 < p> Ring AAA kundtjänst på 1-800-441-5008 och tryck på siffran 4 på knappsatsen för att tala med en representant om medlemskap förnyas.
2

Hold för en representativ och få information om medlemskap eller kort redo.
3

Förklara för företrädaren att du vill förnya en gåva medlemskap. Ge agenten informationen från ett betal-eller kreditkort för att placera order för förnyelse. Addera In Person
4

Besök AAA platser sida på sin webbplats för att söka efter den närmaste kontor till dig.
5

Type ditt postnummer i rutan längst upp på sidan eller fyll din fullständiga adress i sektionen nedanför. Klicka på "Sök efter kontor" för att få dina resultat.
6

Välj ett av de ställen som anges på resultatsidan och besöka det under de listade kontorstid. Ta AAA informationen gåvan konto med er, samt kontanter, postanvisning eller betal-eller kreditkort för att betala för förnyelse.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72314.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.